Dijital fotoğraf makineleri karşılaştırmaları, fotoğraçılık bilgileri ve teknik terimleri bilgi paylaşımı platformu
  Anasayfa Foto Haber Forum Foto Market Fotoğraf Galerisi Seri İlanlar Eğitim Fotoğraf Gezileri Reklam İletişim
Fotoğraf forum

Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Dikili Ağacım - Fotoğraf: Ural Ensar Onlar... - Fotoğraf: Sezgin Gökçe bsklt - Fotoğraf: Bünyamin Eren Aslında.... - Fotoğraf: Ayşe Gül Ayanoğlu Mısırlı Kedi - Fotoğraf: Sadık Üçok
7 Eylül 2010, Salı
» Forumlar
Fotoğraf Makineleri
Donanım ve Aksesuarlar
Fotoğrafçılık
Program ve Güncellemeler
Fikir Kulübü

Fujifilm S1700

» Fotoğrafça
Çekim Modları (p, S, A, M)
ocaklilarP (Program) Modu:      Bu modda, perde hızı ve diyafram seçimi makineye bırakılır. Amaç, perde hızı ve diyafram değerlerine çok fazla kafa yormadan çekim yapmaktır. Genellikle, ışığın yeterli olduğu durumlarda ve/veya sözü edilen ayarları değiştirmeye zaman bulunamadığı durumlar...
Devamı>>>

» Kültürel Miraslarımız
Kurtkulağı Kervansarayı
Kurtkulağı Kervansarayı
Kurtkulağı Kervansarayı, Adana’nın Ceyhan İlçesi’ne 30 km. uzaklıkta bulunan Kurtkulağı Köyü’nün kuzeyinde yer alır. Eski Halep Yol...
Devamı>>>

» Ayın Konusu

» Aktif Üye/Ziyaretçi
Üye: seledon, 66gursel, kubilay19, sinekvalesi, muhurcu, fatalix, cacayca, athan, sbereket, fatiha, redfive, evrin, oguz43, ahfaruk, umut1993, dilekakal, xxlxxl, meltemmeric, nile, sethjacket, hilalistan, yagmurduasi, attackn, gxngxn, akobaros, ercan43, d.fergan, inkstria, cerennnn, üüünal, blackem, fdiker, izida, design37, yagmurbaran, (35)
Ziyaretçi: 245

Toplam Üye: 197037
Dün: 66
Bugün: 27

Net Fotoğraf Forum
  Dslr / Slr-like Satın Alma Rehberi
    Sony F828 Den Eos 50d Ye Mi ?
mrtedzr
mrtedzr
üye
(Amatör)

İstanbul
1 konu açmış,
0 cevap yazmış.

Sony F828 Den Eos 50d Ye Mi ?

Herkese günaydın,

Siteye yeni üye oldum, uzun zamandır kullandığım sony F828 makinam artık bozulma noktasına geldi. Bu sebeple yeni bir makine almak istiyorum. Fotografçılık konusunda bilgim olmamasına rağmen amatör olarak uzun süredir bu makineyi kullandım ve gerçekten hoşuma gittiği için bu işe iyice bulaşmak istiyorum. Ama yeni almak istediğim makine konusunda karar veremedim. Bu kararsızlığımın en önemli sebebi öncelikle objektif konusu ki, kalite sınıflarını bilmiyorum. Bu sebeple sizden ricam bana objektif konusunda, kalitenin nerden başladığı ile ilgili yardımcı olmanız.

Makineyi amerikadan alacağım, ve en iyi fiyatı us1photo.com dan buldum. Gerçi gövde olarak da kararımı tam olarak vermiş değilim, ama 40D 50D ye göre 200$ daha pahalı olduğu için 50D yi tercih edicem gibi görünüyor.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim,
herkese kolay gelsin.
  Tarih: 9 Şubat 2010, 09:07 - İp: 212.***.**2.152
  ----------------

Henüz cevap yazılmamış

Sony F828 Den Eos 50d Ye ile ilgili olabilecek konular
» Sony W Serisi Mi Yoksa H Serisi Mi 3 Eylül 2010
» Neden Kapatılıyor.. !! 30 Ağustos 2010
» Nıkon D5000 - Sony A380l 26 Ağustos 2010
» Sony Bombardımanı Başladı 24 Ağustos 2010
» Sony Hrv Hd1000 Yardımmm 24 Ağustos 2010
» Bir Çalışmada Benden (renklendirme) 21 Ağustos 2010
» Fuji Finepix S5600neden Beni Yoruyorsun? 17 Ağustos 2010
» Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri 2011 17 Ağustos 2010
» Sony Cybershot W350 17 Ağustos 2010
» Pentax K-x Mi Sony A550 Mi? 16 Ağustos 2010
» Sony Dslr-a500'mi Yoksa Canon Eos 450d 12 Ağustos 2010
» Sony A230 A Zoom Lens Arıyorum Tavsiye 10 Ağustos 2010
©Copyright 2002 - 2009 - Sitemiz, Türkiye'nin en hızlı Web Hosting sunucularında, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.