Fotoğrafların ve forumdaki konuların marka ve modele göre listelendiği bir bölüm hazırladığımdan daha önce bahsetmiştim. İlgili bölümün ilk uygulaması olarak, galeri bölümü kontrol paneline "donanım listem" şeklinde bir başlık ekledim. Bu başlık altından tüm arkadaşların donanım listesini oluşturmas...
Özcan Bey merhaba,
1 haftadır İzmir'de olmama rağmen arayamadım. Hastalıklarla uğraşıyorum. (yarın)Pazar dönüyorum. O bölgede hep fotoğraf çekerim ben de.
İzninizle UFO lu fotoğrafı yüklemeye çalışacağım. Selamlar.
Not: Sizin yerinize fotoğrafınızı yükledikten sonra sizinkiler görünmeye başladı. Benimkisi gereksiz müdahale oldu, kusura bakmayın. Devamını bekleriz.
#merson' tarafından 24.06.2007 05:56:58 tarihinde düzenlendi.
@gaijim, teşekkürler hallettim.
Mesut bey,Geçmiş olsun. Şifa diliyorum.
İzmir yanıyor, haklısınız. Yarın da benim koop. genelkurul toplantım var. Görüşürüz.
Orijinal fotolar olması için tam boyut yükledim. Yönetimimizin affını istiyorum. Forumun hızına zararı olacaksa konuyu derhal silebilirsiniz.
Saygılarımla.
#ocant35' tarafından 24.06.2007 00:19:22 tarihinde düzenlendi.
mukemmel..gercekten ilginç bir olay..artık sitede ufo fotografı bile var
ilk iki fotografta goremedim ama digerlerinde gayet net..
ben inanıyorum ufolara ve uzaylılara..yuvarlak olma nedenleride her yone hareket edebilmesini saglamak diye dusunuyorum..
elinize saglık kutlarım..
Tarih: 24 Haziran 2007, 00:59 - İp: 88.***.**1.221
Arkadaşlar, ilk üç fotoğraf orijinal.
Diğer müdahale edilen fotolar filtrelerden geçmiş , yani işlem tamamına uygulanmış. Çizim veya ilave yok.
Ben araziyi biliyorum. O tepede bir roma kale kalıntıları var.
Kalktığı yer intibağı olan yerde de bir bina kalıntısı var.
UFO kısaltması "Tanımlanamayan Uçan Cisim" gibi bir anlam taşıyor.
Uzaylı hiç aklıma gelmiyor. Hayalet uçaklar savaşta kullanılmadan 10 yıl önce de vardı.Bilimin bütün bulguları hemen yayılmıyor.
Önce hizmetini görecek , harcıalem olunca biz de öğreneceğiz.
Olay anında biz bir şey farketmedik. 4 mühends ve bir şoför.
İşimiz yerdeki fidanların sağlık durumuydu. Benim kaçamak çekimime takılan bir tesadüf karesi.
Bir ay sonra dikkatli bir arkadaş farkedip meydana çıkardı.
kuran-ı kerimde (kadr süresi) yeryüzünde olduğu gibi gökyüzünde yıldızlarına oturanları olduğunu belirtiyor. ve yaradılışlarının farklı olduğunu belirtiyor..
Tarih: 24 Haziran 2007, 11:09 - İp: 88.***.**2.183
Çok ilginç yahu ben pek inanmıyorum böyle şeylere ama fotoğrafınızda çıkan izler özelliklede etkileyici;lakin yinede inanmamak lazımdır diye düşünüyorum.Kuran-ı Kerim' de de en üstün varlık olarak insanlar söylenmiyor mu?Öyleki ufolara baktığımızda bizden kat ve kat üstün her yönden. Yani böyle bir durumda çelişilebilir.
En azından bir ufo beni kaçırmadan ben bu hayali varlıklara inanmayacağım...
Tarih: 24 Haziran 2007, 12:46 - İp: 88.***.**8.249