Dijital fotoğraf makineleri karşılaştırmaları, fotoğraçılık bilgileri ve teknik terimleri bilgi paylaşımı platformu
  Anasayfa Foto Haber Forum Foto Market Fotoğraf Galerisi Seri İlanlar Eğitim Fotoğraf Gezileri Reklam İletişim
Fotoğraf forum

Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni Hatırla:
Yeni Üye / Şifremi Hatırlat
Dikili Ağacım - Fotoğraf: Ural Ensar Onlar... - Fotoğraf: Sezgin Gökçe bsklt - Fotoğraf: Bünyamin Eren Aslında.... - Fotoğraf: Ayşe Gül Ayanoğlu Mısırlı Kedi - Fotoğraf: Sadık Üçok
7 Eylül 2010, Salı
» Forumlar
Fotoğraf Makineleri
Donanım ve Aksesuarlar
Fotoğrafçılık
Program ve Güncellemeler
Fikir Kulübü

Fujifilm S1700

» Fotoğrafça
Çok Bilen Bizler!
ocaklilarBir zamanlar bu forumlarda, "dslr layk mı yoksa dslr mi?" tartışmalarından geçilmezdi, neyse ki çok bilen bizler, bu tür sorulara hep "sen en iyisi git bir dslr al" diye cevap verdik, bu işe yeni başlayan arkadaşlarımızın çoğu da bizi dinlediler gidip dslr aldılar. Daha sonra bir çoğu, "ben bu dslr ...
Devamı>>>

» Kültürel Miraslarımız
Çarpanak Manastırı
Çarpanak Manastırı
Van’ın merkezine yakın Dibekdüzü Köyü burnunun açığındaki adaya Van İskelesi veya köyün iskelesinden ulaşılıyor. Adanın kuzey yönünde kurulmuş o...
Devamı>>>

» Ayın Konusu

» Aktif Üye/Ziyaretçi
Üye: muratreis, derya86, mygaviota, umut1993, stavrogonno, emi35, aktasg, darendeli, aslika, fakirman, fotoraflik, mnzz, deepblue2010, deadia, serkanoca, raul, muryefte59, ibrahim37, pazarbey, paparazzi2, s.e.b, redfive, ndeveli, athan, bartbartez, merson, zahira, fotoshenol, yagmurbaran, ak100, senkaya, ismailer, raulgs21, tabiatci, edafoto, ege.alkan, yagmurduasi, ercan43, constantine, (39)
Ziyaretçi: 221

Toplam Üye: 197034
Dün: 66
Bugün: 24

kadiryeter kadiryeter    
Kayıtlı il: Trabzon Açtığı konu sayısı: 0
Son Oturum: 1 Temmuz 2010, Perşembe Fotoğraf sayısı: 10
Grup: Amatör Web sitesi: Belirtilmemiş
  Açtığı konular Cevapladığı konular Fotoğrafları Yorumladığı fotoğraflar

Hiç konu açmamış

©Copyright 2002 - 2009 - Sitemiz, Türkiye'nin en hızlı Web Hosting sunucularında, Radore Hosting'de barındırılmaktadır.